FROM BaSiC TO BaRBie iN NO TiMEOkej - det är officiellt. Min nya kärlek är uppklippta mönster i basplagg. Så fantastiskt underbart enkelt och så underbart fantastiskt snyggt. Låt oss säga så mycket som att superlativen haglar när jag vilar blicken på denna lilla petuniablomma till randig trikå, som vill så mycket mer än att bara vara en långärmad tischa.

Så jag räddade den. Räddade den - hör ni mig? Jag utförde ett fashionabelt hjältedåd in style of mig själv och min way kreativa ande som förbarmar sig över dessa förkrympta små basplagg. Och jag gjorde det lite för er skull också, för jag dokumenterade det. Förstår ni - en bloggande Batgirl i Manolo Blahniks. Ni kan kalla mig det om jag vill, när ni refererar till mig i imponerade utläggningar för era vänner. Det är okej.

Vill ni se hur enkelt det är? Som om ni inte förstår, liksom. Som om ni bejöver en ilsket upp-och-ned-hoppande blondin som ständigt snavar på sina alltför utsvängda jeans för att förstå at ni ska rita, klippa och... Bära. På er kropp. Nej. Men ändå. För de av er som är aningen handikappade eller helt enkelt födda med särskilt dåliga anlag i the art of klippning - here we go.

1. Rita ut cirklarna längs med halsen, omkring en eller två centimeter från linningen. Om du känner dig seriös kan du rita på insidan för att slippa blyertsstreck som ändå ingen utom du kommer att tänka på. Använd en normalstor tejprulle som mall eller frilansa och gråt i smyg när alla cirklar blir ovala.2. Keep on going tills det ser ut såhär. Gör på både baksida och framsida eftersom... Jag tycker att det blir tjusigast så och vet ni vad? Jag bestämmer. Sug på den, ni.3. Klipp för glatta livet. Men klipp ordentligt i alla fall. Du vill inte att det ska se hemmagjort ut. Okej? Okej.C'est tout! Jag tycker att det är fenomenalt. Och så hippt att jag inte ens kunde vänta på någon som kunde fotografera mig utan bara behövde visa er den straight away.

Ack - ung kärlek.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sinsuus

aww tack:)) gillar verkligen din blogg, bloglovin??

2012-04-20 @ 17:05:04
URL: http://theretrofashionista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0