We DON'T eVeR DO NOTHiNG NiCE aND eaSYIstället för att gräva ned mig i way trista studier (även om jag gör det också) svirar jag runt i Acne-heels som får mig att dregla ned hela tangentbordet av bara tanken och skakar rumpa till Ike & Tina Turner.

Det är också en variant på en måndag, chiquitas.

Och vad gäller halsband så har jag insett att det man inte har runt armen får man ha runt halsen. Vem sa att mindre var mer? Om ni hittar henne - hjälp henne. Hon har ju uppenbarligen noll koll. När man pratar om smycken gäller nämligen alltid att ju fler dess bättre. Diamanter är en flickas bästa vän och vänner ska man vårda omt och bära nära strupen - förlåt, hjärtat. Eller något.

Tröja: Över axlarna hänger K's goding från Australien. Hon hatar den, jag avgudar den. Hon behöver också hjälp.
Tischa: Vit bad boy i college-tyg. En vinnare sju dagar i veckan för min del.
Byxor: Flares i linne känns helt perfekt. Faktumet att de är nästan löjligt bekväma är ett stort plus i kanten. Från Zara.
Väska: Bästa M's bästa krokodilkompis är numera även min polare (på halvtid, i alla fall). Spana in detta för att se vad jag har fyllt ut den med, och stilla er otroliga nyfikenhet. Från Paris.
Klackar: Acne, Acne, Acne - you do no wrong.

Ses snart, dears. Be good och fortsätt läs.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Siinsus

tack ;) Coooooooool blogg!!!!!!

2012-04-16 @ 15:58:59
URL: http://theretrofashionista.blogg.se/
Postat av: linnea

Sv; Tack så mycket! :)

2012-04-16 @ 19:01:51
URL: http://jjulialiinneaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! Var gärna med & tävla om att bli veckans blogg hos mig!Direktlänk: http://honjennifer.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-154-224.html#commentKRAM

2012-04-17 @ 21:51:27
Postat av: Anonym

Hejsan! Var gärna med & tävla om att bli veckans blogg hos mig!Direktlänk: http://honjennifer.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-154-224.html#commentKRAM

2012-04-17 @ 21:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0