aWeSOMe PeOPLe HaNGiNG OuT ON THeiR OWN

Några bra anledningar till varför jag borde gå ut ikväll:

Imorgon ska jag måla sneda bokstäver på lakan, som ska hänga på vårat studentflak. Det är alltså positivt om jag har sovit för lite, eftersom mina initialer och träffsäkra slagord kommer att få rätt lutning. Jag ska skriva gräsligt.

Det är onsdag.

Det finns absolut ingenting annat att göra.

Jag har redan sett alla filmer (nästan) av Hayao Miyazaki (ja - jag älskade obviously Ponyo).

Jag har redan festklänning på mig (linnetyg är respektabelt för kvällsaktiviteter om det är figursytt).

Det är fortfarande ganska ljust ute.

Det är onsdag.

Call Me Maybe spelas på radion (in other words måste jag as soon as possible uppsöka annan plats att vistas på. Och med as soon as possible menar jag innan refrängen börjar).

Det är onsdag.

Convinced? Jag trodde väl det. Problem är att mina vänner uppenbarligen anser det onödigt att skaka någonting annat än Tropicana-paketet när solen går upp (även om jag är tveksam till att de äter frukost så pass tidigt) imorgon.

Snälla - allt innehållande fruktkött bör blandas med Campari (observera min lätt oseriösa framtoning - ett glas Ruby Breakfast, Tropicanas variant med blodapelsin, får mig alltid på gott humör).

Och angående inläggets rubrik syftar den naturligtvis till den här underbara hemsidan. På vilken du knappast lär hamna för ha druckit så mycket C-vitaminer, om vi säger så.

That's all.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0