TiMe FOR TieMPO LiBReDe senaste fyra dagarna har jag dansat tills klackarna har trillat av (och i någon timme till efter det) nattetid, samt levt på solmogen vattenmelon dagtid. I alla fall tror jag att den är solmogen. Jag kan ju inte veta eftersom den inte växer i vår trädgård utan är très importerad, men i alla fall.

Om man lever mitt i en sådan verklighetssemester krävs ett passande soundtrack.


Och solkräm. Och en hel drös fantastiska vänner att dividera livets viktigheter med under tiden. Detta är vad jag klickar igång för att få in rätt stämning.

HÄR är länken, så att ni kan göra detsamma.Ciao!

BONDS THaT BiND

Girls - behöver inte varenda flicka med självaktning ett bondage-hippt helkroppsskärp som bara skriker "Köp mig och ta med mig på äventyr"?

I min mening är detta ungefär så fantastiskt som det kan bli. Australienska butiken Friend of Mine står numera högst up på min att köpa-lista.

Tre ord: World wide delivery.

Vi ses på denna sida, chiquitas. Min favorit är den översta. Vilken är er? I'm dying to know.

Ciao!


FReNCH KiSSeSQuelle babe, flickor. Det råder knappast någon större tvekan om att Françoise Hardy kunde plocka ihop en feminin rocklook med maskulina undertoner innan densamma blev vardagsmat för varje flicka som någon gång tittat två gånger på ett par läderboots.

Låt oss lära oss någonting om essensen i tom boy-stylish, istället för att kvickt norpa ännu en säckig t-shirt av galgen, matcha den med slitna shorts och känna oss måttligt spännande. Eller låt oss helt enkelt kopiera varenda ett av ovanstående outfits straight off - jag accepterar båda.

Personligen tänker jag i alla fall införskaffa ett par vita boots och bära dem till svarta, hippt raka pants som på bilden längst ned.

Françoise Hardy - you do no wrong.

Seså, chiquitas - ut i solen med er. Hop to it. Och fortsätt läs.

Ciao!


Be CaReFuL WHaT YOu WiSH FOR

Om jag får en Chanel 2.55 i studentpresent (chanserna är minimala eftersom mina föräldrar har normala, ekonomiska sinnelag och... Ni vet - inte förstår den underliggande lyckan i kviltat kalvskinn):Om jag får någonting som inte inkluderar nyckelorden "Céline", "Årsförbrukning av Skittles", "Lackade platåklackar" eller "Koskinn":Nej. Ärligt.

Jag bara skojar. Jag blir naturligtvis très glad för precis allting.

Men jag kommer alltid att ha en soft spot för inslagna raringar signerade Net-A-Porter. Eller Dylan's Candy Bar.

Ciao!

"I NeVeR KNeW THaT YOu LiKeD PiÑa COLaDaS, GeTTiNG CauGHT iN THe RaiN, aND THe FeeL OF THe OCeaN, aND THe TaSTe OF CHaMPaGNe"

Här är det strålande sol för andra dagen i rad och av någon outgrundlig anledning också den första på hela året som jag svirar runt i shorts. Fråga mig inte varför, men fladdriga byxor och slitna jeans har helt enkelt kommit i vägen.

På fötterna tronar mina faux bad boys i nästan-koskinn. De är helt magiska, inte sant? Jag vet.

Skjorta:
Jeans på jeans är en underbart koncept. Från Zara Man.
Shorts: Gamla, avklippta godbitar från H&M Young. Mycket, mycket ekonomiskt och ger mig möjlighet att lägga pengarna på viktigare saker än kläder. Som skor, till exempel. Och torkad mango.
Skor: X-It kan skönhetsfläckar.


Ciao!


PS: Escape (The Pina Colada-song)
av Rupert Hulmes är dagens soundtrack.

STaND TaLL, STaY TuNeD

Den här busungen kommer från min favorit-andrahandsaffär (helt enkelt den typen av butik som kan få en flicka mycket, mycket lycklig) och eftersom jag fortfarande inte have removed stick out off butt och dansat till sena kvällen i den (a shame - jag vet), fick den hänga med mig på äventyr i trädgården.

Personligen tycker jag att den är fenomenal.

Oh, well - jag lovar att ni ska få ta del av liknande bilder en masse senare i veckan, men just nu springer jag runt som en huvudlös kyckling. Men jag har kul. Och det är faktiskt det allra viktigaste.

In other words - stay tuned. Det bästa är yet to come.

Jag håller tummarna för att ni har det très fantastiskt.

Ciao!

aWeSOMe THReeSOMeBara en bild till från Chanels resort-kollektion.

Jag lovar.

Jo, verkligen.

Eller... Okej. Vi får se. Men det är bara för bra för att hålla sig från knapptryckningarna.

Ciao!

THiS iS WHaT i WaNT TO Be

Om jag hade fått vara en sko, skulle jag ha varit Céline-klackarna på bilden högst upp. No hay duda, chiquitas. De är så löjligt fantastiska i varje liten detalj att jag tror att Célines chefsdesigner Phoebe Philo (är det ett friskhetstecken att kunna stava hennes namn utan att behöva googla det? Knappast. Vi geeks måste hålla ihop, flickor) skulle bli mycket goda vänner om vi (båda naturligtvis iförda platå-pjucks) sprang in i varandra på gatan.

Jag menar - lacken, färgen, nitarna, formen och... Sa jag lacken? Jag dör för er, sötnosar.

Och de under? Åh. Ni vet. Jag har en crush. Men jag tror att vi har någonting seriöst på gång, också.

Ciao!

GiRL WiLL SiNG FOR DiReCTiONS SOuTHNu börjar sommaren på riktigt, flickor. Idag är det klarblå himmel och trots très sen kväll igår dansar jag hela vägen upp ur sängen.

Hoppas att ni har way mycket tid att njuta av vädret, sola er kolabruna och sitta på olika caféer och prata om ingenting tills det blivit natt för länge sedan.

Ciao!

Be GOOD GO BiG

Varför äger jag inte löjligt stora örhängen, chiquitas? Och då pratar vi alltså så pass stora att nackspärr blir en extra-accessoar som bonus på din fredags-outfit.

Jag tror att det skulle kunna göra succé, och ämnar as soon as possible ge mig ut på notorisk jakt efter någonting in style of above.

Jag tror på andrahandsfynd - vad tror ni?

Ciao!

THe SHOW-OFF FOR YOuR SHOuLDeRS

http://picasion.com


Speaking of mer mode på bloggen du bara inte kan få nog av så presenterar jag denna smashing tisdag ingenting mindre än den simplaste av gör det själv-projekt. Skjortan med öppna axlar gör varje utekväll till ett fashion statement, svalkar skönt i nattdansen och... Ni vet - är hemmagjord.

Du behöver:

En svart skjorta

En sax

Instruktioner:


Titta på ovanstående skjorta, klipp sedan på samma sätt (det vill säga i en båge som startar ungefär fem centimeter från axelsömmens slut och armens början, till kragen).

How simple? Bättre bilder utlovas imorgon eller senare i veckan. Be good and stay tuned.

Ciao!


DON'T eVeR FeeL SORRY FOR PaRTY-ROCKiNG...

...Om du studerade, städade och klädde dig way dekadent innan.

Agreed? Agreed.

Jag ska sko på mig träklackarna och sticka till F12 ikväll. Vart ska ni?

Ciao!


PS: Jag lovar att bli bättre på att berätta om relevanta saker på en modeblogg. Men inte ikväll. Ni förlåter mig, va?

TieMPO LiBRe

Ska vi inte bara åka utomlands istället?

Ciao!

HOP aBOaRDMissförstå mig inte - jag är naturally ingen skate-tjej in terms of baggy-jeans och... Ni vet - slappa t-shirts med spritmärkestryck. Även om tidigarenämnda stass låter som en smashing sommar-klädsel alla dagar i veckan.

Men sedan såg jag Lords of Dogtown och kom fram till att alla borde prova på det någon gång (kanske eftersom Emile Hirsch är så löjligt fierce hela filmen igenom). Problemet? Åh - jag äger ingen skateboard och jag köper hellre klackskor i smaragdgrönt för pengarna.

Tror jag. Detta kanske blir sommaren som jag rullar mig igenom. Kanske inte. Men kanske.

Visst tror ni på mig?

Ciao!

THe ZiMMeRMaNN SuMMeR-LOViN'Dessa smått fantastiska håligheter ticks every box for me och får mig att vilja plocka fram kökssaxen snabbare än ni hinner säga "Zimmermann S/S 2012".

Är det inte bara det mest underbara ni någonsin har vilat blicken på? Klänningen och den förvirrade body-toppen på sista och första bilden ger mig andningssvårigheter.

Det känns som om futuristiska pasteller är den mer eller mindra starkast lysande stjärnan på min modehimmel just nu. Vad tror ni?

Ciao!

BaCHeLOReTTe PROFiLe

Fragments of a busy week.

Vad har ni haft för er?


Ciao!

HOLY MOLLY


WHaT THe HeLL, iT'S CHaNeL

Chanels resortkollektion gör mig fortfarande knäsvag, så när jag hals över huvud ramlade över fler bilder än dessa kunde jag inte motstå frestelsen att visa dem för er.

Det är ju bara så fantastiskt.

En Chanel-logga på kinden gör varje lördag beyond divine. Inte sant?

Och in terms of Cara Delevingne - du sätter världar i gungning. What a bombshell.

Ciao!

NeVeR LOOSiNG a MiNuTe OF SLeePJag pratade om det redan häromdagen och för omkring trekvart sedan insåg jag att idag var dagen då jag skulle satsa på chunky heels och nätta kläder. Jag vispade ihop tre olika plagg och ett par klackar till en fabulös frenzy, och känner mig redan att (med strumpbyxor, men i alla fall) ta natten med storm.Vill ni ha receptet? Enkelt.

Du behöver:

En assymetrisk klänning från Tiger of Sweden

En tischa med öppen rygg signerad Zara

En finstickad tröja från GANT

Ett par klumpiga klackar av valfritt märke (mina kommer från Footlight och jag älskar dem mer än vad som är mänskligt möjligt)

Instruktioner (studera bilderna ovan noggrant samtidigt som du läser detta för ökad förståelse och sinnrik pedagogisk vägledning):

1. Ta på dig t-shirten, följt av klänningen. Notera hur den djupa ryggen syns igenom och ger dig en halvaxlad konstruktion som bara ropar ut sin skönhet.

2. Toppa med att hänga den extra långärmade, finstickade tröjan över axlarna. Släng ärmarna runt halsen åt olika håll för att skapa någon form av scarf-effekt.

3. Sko dig själv.

Voila. As simple as that.

Tusen tack för inspirationen, Leighton.Ciao!

MaiNLY MaRaNTJust nu dreglar jag över dessa förvillande välgjorda Isabel Marant-lookies. Signerade ASOS (vad annars?) och redo för ett köp.

Om jag inte (trés förgäves) sparade till diverse sommaräventyr skulle jag klicka hem dem at the spot.

Nu får jag leva genom er istället.

Och mer? För er som aldrig fastnade för rosa finns de i en blå version också.

Rolig kuriosa är att jag osäkert svirade (så mycket man nu kan svira i ett minimalt provrum) runt i ett par nästan precis likadana gråtvättade godbitar från Cheap Monday för... Tre år sedan. Typ. Det är svårt att vara före sin tid.

Ciao!

DON'T Be a TWiTFölj mig på Twitter för dagliga uppdateringar om mig och mitt melon-ätande.

KLICKA HÄR.

Ciao!

THe GReaT SHOe-POST

Jag samlar hela tiden på mig bilder på och önskningar om den accessoar som tar tveklöst störst plats i mitt liv. Klackade clogs, nitade remsandaletter eller boots med perfekt patina - alla har jag tummat till oigenkänlighet och dreglat över tills någon tagit tag i min pressveckade jackärm och dragit bort mig från hyllorna.

Därför är det på sin plats att i ett kör visa upp för er vad jag har tänkt på den senaste veckan. En bråkdel av alla sulade sötnosar som passerar genom mitt hjärnkontor är alltså uppradade for your eye-entertaintment.

Enjoy.Ciao!

We aLL SCReaM FOR ICeCReaMBara för att ta er igenom torsdagskvällen.

Jag försöker tillfredsställa mina habegär med vanilj-té och olagligt stora mängder honung (jag älskar honung och om jag kunde skulle jag också bada i det).

Det går ganska dåligt.

Ciao!

OH MY MiZuHaRaJag tror att Kiko Mizuhara håller på att putta ned Chanel Iman som min all-time favoritmodell.

Ciao!

uRGeNT OPTiCaL NeeD

House of Harlow-solglasögon designade av Nicole Richie.

Dears - jag behöver er. Och jag råkar tro att ni behöver mig också, för att sola er i sommarväder på en näsa i närheten.

I want you, I need you, I got to be near you
I spent my money as I took my turn
I want you, I need you, I got to be near you...

Ciao!

aBOVe aLL OVeRaLLBilder som denna får mig att undra varför min jeans-overall är hemma hos my short yet chunky kompis Elin istället för hos mig.

Helgens outfit är settled (se ovan), jag ska begrava mig i tjocka böcker en masse och känna mig färdig lagom tills lördag.

Hoppas att ni har det fantastiskt var ni än befinner er och vad ni än gör för att få dagarna att gå.

Ciao!

SOMeWHeRe OVeR THe RaiNBOW

Well - hello there, Chanel Resort 2013.

Futuristiska Clueless-babes i platå känns som ett så vinnande koncept att jag inte bara vill klippa lugg utan också färga pastellblått.

Blues have more fun, som jag alltid brukar säga.


Förresten så kan man säga mycket om Chanel, bara man inte glömmer bort att nämna att Herr Lagerfeldt helt enkelt aldrig slutar överraska. Jag dör för hattarna med jättebrätten. Vad dör ni för?

Ciao!

SLeeP OuTSiDE PLaY iNSiDE

UTOMHUSSÄNGAR. I NEED ONE.

...Att somna i någon gång imorgon.

Ciao!

eVeRYBODY iS FRee TO FRiNGE

Alexa Cung
är en super-babe och Chanel gör kavajer för stilfulla super-babes. Kombinationen? Dödligt hipp.

Varje gång jag kastar idén om att klippa lugg i papperskorgen tillsammans med förra årets nitade jeans ser jag detta och tänker om. Ska jag? Ska vi?

Ciao!

YOu CaN LOOK BuT DON'T YOu HuMP

OKEJ - hur OREALISTISKT är inte det här bombnedslaget til topp, egentligen?

Denna rutiga sötnos bara sjunger...

I’m sexy, I’m cute
I’m popular to boot
I’m bitchin’, great hair
The boys all love to stare
I’m wanted, I’m hot
I’m everything you’re not
I’m pretty, I’m cool
I dominate this BLOG
Who am I? Just guess
Guys wanna touch my chest
I’m rockin’, I smile
And many think I’m vile
I’m flying, I jump
You can look but don’t you hump.

Whooh!


Ready - okay. Jag kan säga så mycket som attt Céline har en del att bevisa om hon ska vinna över min nya buddy in crime och party och andra äventyr, och det säger jag inte bara för att jag inte har råd med den dyrare versionen.

Imorgon är det onsdag och då ska den få visa vad den går för. Jag kan inte vänta.

För er som undrar kommer den från Lindex och är för gammal för att finnas kvar, så för att kunna plocka ihop samma vinnande look måste ni shoppa loss på the real deal. Vilket i och för sig inte är helt fel.

Kavaj: Filippa K
när Filippa K är som allra bäst. På rea just nu... Bara så att ni vet. Inte för att ni borde slå till, menar jag. Jag bara informerar - det är allt.
Byxor: Ännu ett par way perfekta godbitar som den (klart födda i farstun av beyond liksinnade föräldrar) person som ännu inte fiskat hem en vit nederdel borde slå till på. Kommer från H&M och helt enkelt skriker att de behöver en älskande fashionista att flytta ihop med. Och, ja - that would be you.


Hur mycket älskar vi underkläder som kläder?

Ciao!

i aiN'T NO SQuaReVem behöver Céline med this bonita?

Bättre bilder är på väg. Och, jag lovar - mer påklädda. Jag kunde bara inte hålla mig.

Ciao!

THe aKiLa SHOW OFFÄr inte Akila Berjaoui tidernas största bombnedslag?

Jag vet att ni tycker det.

Jag vet, jag vet, jag vet. Och därför pyntar jag med denna hippa donna, för er ögonunderhållning. Ni kan tacka mig senare.

Ciao!

WHEN a GuY WeaRiNG eD HaRDY HiTS ON Me


COMe TO MaMaDetta är klädesmässig perfektion som får mig att dregla ned mitt tangentbord. Stella McCartney - du sätter min värld i gunging.

I övrigt är allting precis so vanligt med undantaget att orkanen Mathilda har tappat bort sin telefon för jag vet inte vilken gång i ordningen. Men - som man säger: "It's a small price to to pay to the party-gods". Någon på Berns blev antagligen très lycklig över att springa på en leopardbeklädd raring att skicka kärleksbrev från eller ringa hemliga samtal med. Eller något.

Min plånbok håller inte med mig, men den är å andra sidan svart och i lack och ganska lycklig i alla fall.

Ciao!

SaTuRDaY NiGHT iS aLRiGHT FOR FiGHTiNG
Sjuttiotalsinspiration som går perfekt till mina nya boots samt får mig att vilja bära galna fårskinnskappor, mocka en masse och bara utsvängda jeans.

Så då gör vi det i helgen, tycker jag. Sprang för övrigt på bilderna på det ever-glowing bombnedslaget Filippas fantastiska blogg.

När jag skriver detta är jag fortfarande way osäker på om jag ska ge mig ut i natten eller inte, men eftersom en hel hop av mina bästa partners in crime verkar ha dansgolvet i sikte känns det oundvikligt. Och vem är jag att sätta mig emot självklara naturlagar? Precis.

När jag publicerar samma inlägg kan jag alltså befinna mig lite varsomhelst. très spännande.

All aboard the party bus.

Ciao!

WHiTe ON WHiTe, BLaCK iS BaCKNågonting håller på att hända med min garderob. And it surely does matter cuz it's black and white. Jag bjuder på Michael Jackson-referensen, chiquitas.

Plötsligt är ett par beiga seventies-boots det mest spännande jag fått på kroken under de senaste månaderna. Idag tog jag hela idén till en ny nivå när jag, tidernas minst kostym-aktiga person, shoppade just en sådan. I svartvitt. Dock inte hel, naturligtvis (dears - det finns faktiskt gränser man absolut bör hålla sig utanför). I slinkigt, super-sassy och på alla sätt underbart material. Jag känner mig som en ny människa.

Så... Hur länge kan man ha samma stass i streck innan folk börjar reagera?


Kavaj: Min nya bästa kompis. Från Filippa K och på rea just precis nu. Om inte detta ticks every box for you har ni en vrickad världsbild.
Tischa: Den mest silkiga av dessa två. Från Zara.
Byxor: Byxorna av alla byxor. De alla nederdelar vill vara och alla toppar vill matchas med. Från Mango.


Ciao!

ONe, TWo, TROiS CHOSeS1. Jag kan inte få nog av min transparenta, perfekta och på alla sätt butt-crazy underbara GANT-goding. Extra långa ärmar och materialet som får alla rätt i alla formulär.

2. Mandelolja är någonting som ni genast borde prova. För hår, hud, naglar och i allmänhet ett hippare badrumsskåp. Kallpressade mandlar att stryka på torr hud, sår och sköra hårtoppar. Finns på Apoteket.

3. När jag väl tatuerar mig blir det kanske en havsköldpadda i sidan. Tills vidare har jag gjort det till en piffig vana att i tid och otid använda märkpennan på annat än papper.

Ciao!

CaN YOu KiCK iT?

make your own gif

Dessa busungar är mina all-time favoritklackar från Jimmy Choo, som inte går att dansa i längre än några timmar. Förutom på den way fantastiska kvällen när jag och mina nästan 100 bästa amigos firade att jag och R fyllde 18.

Det krävde sina klackar, helt enkelt.

Nästan ett år sedan, och sedan dess har de samlat damm i min skohylla. Men jag känner på mig att det snart är dags för dem att ha ett nytt moment. Jag väntar bara på precis rätt tidpunkt.

Ciao!

THe DaiLY Le FLeuR FaTaLeMin nya obsession är tveklöst spännande vita tröjor i transparenta tyger, med hippa features så som extra långa ärmar eller öppen rygg. Inom loppet av tre veckor har jag haffat åtminstone fyra stycken, och känner äntligen att min basgarderob börjar visa sig från sin bästa sida. Ni förstår - ni talar med flickan som inte kan låta ett par blommiga satin-pants hänga kvar på galgen och väljer multikulörta leopardjackor framför beiga alla dagar i veckan.

Det är så fantastiskt färgsprakande i mitt dressingroom för stunden att ni skulle tappa hakan och ramla ihop i små Gucci Envy-doftande högar. Problemet uppstår när jag ska mixa och matcha alla dessa eminenta busungar med varandra och genast ser ut som en vandrande andrahandsbutik. Vilket naturligtvis kan vara tjusigt, men i alla fall. Vita toppar är limmet som håller ihop mina fashionbitar. Smöret på mina paljett-pyntade klädes-smörgåsar, if you will.

Topp: Tunnstickad bad boy från GANT som jag inte förstår hur jag har kunnat leva utan. Ultimat.
Halsband: Stort, större, Topshop. Och två andra raringar som jag inte har den blekaste aning om hur de hamnade i mina samlingar.
Byxor: Zara-rean. Klart ett av förra årets absolut bästa köp.
Skor: Dessa godbitar sover jag i på nätterna eftersom de har allting som åtminstone ett par skor i våra garderober ska ha. Från Frye Boots.


Ciao!

CaTCH YOuR DReaMS BeFORe THeY RuN aWaYHappy Friday - sötnosar. Idag pratar vi skor, och inte vilka avlagda tofflor som helst utan platåer med attityd från Topshop. Såhär ligger det till - med skor är det som med mycket annat att man inte sällan får precis det man betalar för. Mina Manolo-darlings har jag knatat gata upp och tjusiga aveny ned tillsammans med i way många somrar (och ibland vintrar också, när jag känt för att vara lite avant-garde och utmana snön på en tävling i viljestyrka). Å andra sidan är dessa busungar signerade ingen mindre än allas vår budget-bästis Zara Shoes. Om det har hållit för ösregn, sol och marathonlopp? Naturligtvis.

Så - vart vill jag komma med detta? Åh - ni vet. Man måste ju inte köpa sina skor på Jimmy Choo, om man inte vill... Eller, förlåt - har en tillåtande plånbok. Ingen människa med huvudet på skaft (som ni och jag) skulle göra någonting annat om de kunde. Men ändå. Vi kan ju låtsas att vi inte alls vill ha ett par Nicholas Kirkwood-skor i nattsvart lack, även om vi skulle ha råd.

Jag LOVAR att inte säga till någon.

Hursomhelst så kan vi ju tills vidare skutta in på Topshop och lägga vantarna på något av ovanstående helt fullfjädrat perfekta par. De i mitten är som et par Balenciaga-boots med klack och bättre prislapp. Om ni har några förslag på hur det kan bli bättre än så förtjänar ni något form av pris.

Ciao!

OuT aND aBOuT

Jag vet, chiquitas, jag vet - det börjar bli farligt många webcam-inlägg här borta. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och håller tummarna för att ni inte dömmer flickan efter pixlarna utan istället fokuserar på vad som faktiskt är i bilden. Denna gång? Samma klänning som jag svirade runt i igår, men nu med nya boots som jag utan större problem skulle kunna skänka bort min förstfödde för.

Det gör jag å andra sidan inte av två skäl. För det första är det närmsta jag har kommit barn att ha dansat mig svettig till låten Kids av MGMT, samt att de redan är i min ägo. Skorna alltså, inte ungarna.

Klänning: H&M kan pepitarutigt och jag är upp över öronen förälskad.
Stövlar: Skönhetsbefläckade bad boys från X-It.

And that's pretty much what you'll be gettig from me tonight. Hoppas att ni som jag är so redo to rave.

Vi ses.

Ciao!

HOT LiPS iT'S iN YOuR RYTHM

Alla som tycker att hitta rätt läppstift är bland det svåraste som finns - när du hör den här tonen är det dags att vända blad. För vet ni vad? Jag räddar er. Och Chanel. Lite Chanel men mest jag.

Okej - mycket Chanel. Duktiga Chanel. Heja, heja. Klappa händerna för Coco. Grattis. Stort grattis. Strunta i mig, kära ni. Hon gick ju bara och dog för ett sekel sedan och lämnade efter sig en hög seglarrandiga tröjor och vips så blev hela världen eld och lågor. Hurra och hoppa. Mera, tack. Klappa högre. Hon hör det nog till sitt moln, om vi bara busvisslar tillräckligt ihärdigt. Ha roligt, för all del. Bry er inte om mig.

Jag klarar mig utmärkt ensam. Coco, å andra sidan - hon behöver vänner, hon. Oj, så hon behöver er. Spring och läs en bok om henne eller någonting. Varför inte göra en film också. Hittan dittan och hej och hå. Ingen fara.

Men kom ihåg mig när ni smetar på Rouge Allure Velvet på läpparna, och det stannar hela dagen och tll slut sjunker in som någon form av "tint" (nästan bläck-aktigt, som tuschpennor fast... Mindre läskigt). Färg nummer 207 är att rekommendera. Så mycket kan jag säga.

Det var bara det.

Ciao!

FRYe Me TO THe MOON
Aloha, flickor! Jag hoppas att alla har en fantastisk onsdag och precis som jag tänker dansa bort regnet från håret (och ersätta det med... Ni vet - svett och färgglada drinkar) inatt.

Idag har jag lekt fantastiskt produktiv och gjort allt det som jag vanligtvis gör på en hel vecka samt satt mina leopardprintade skosulor på varenda tegelsten den här stan har att erbjuda. Förlåt - kullersten. Jag är inte uppåt väggarna, jag är bara lätt rastlös. Någonstans i slutet svirade jag och min bästa partner in crime för fashionabel andrahands-shopping in på allas vårat anrika pleasure palace Judits Secondhand. Fem minuter tog det, sedan hade min känsliga näsa vädrat läder i sin allra bästa form - ljusa stövlar perfekta för långa sommarnätter eller vårpromenader eller när som helst faktiskt (jag överväger starkt att sova med dem på inatt).

Vi pratar Frye Boots i ljust läder - omklackade och redo för en omgång. 599 piffiga riksdaler senare gjorde jag små, cowboy-coola glädjeskutt längst med hela Hornsgatan.

Klänning: Pepitarutor vet ni redan att jag är svag för. Från H&M och picked up i London.
Boots: Judits Secondhand. För er som inte har varit där rekommenderar jag att ni släper allt ni har för händerna rakt ned på golvet (om det inte är ett barn eller en hund, då kan ni släppa det över en säng istället) och klapprar iväg dit.


För övrigt har jag färgat mina ögonbryn tokmörka. Jag känner mig som Agyness Deyn utan benen. Annars är vi rätt lika, tycker jag. Om ni inte förstår ironin föreslår jag en annan blogg, eller möjligen en kurs i social samvaro. Tips: Byt blogg och köp ett par Louboutains i nude-färgat lack för kurspengarna. Now that's money well spent.

Haters gonna hate - potatoes gonna potate.

Ciao!


WaLKiNG iS WHaT THeY DO

Måste man inte bara ge all sin kärlek åt dessa bad boys från Benetton?


Morning, sunshines. Har ni det bra? Dricker ni rött té med smak av brända bär och bergamott? Dansar ni? Sover ni? Läser ni Sex and the City och målar tånaglarna koboltblå?

I vilket fall. Mina naglar är illröda och mina skor likaså. Så...

Dagens detalj? En färgklick signerad hippa United Colors of Benetton, naturally. I mocka också, som körsbäret på toppen av dagens hallonsorbet i brogues-form.

Och ett alldeles fantastiskt utsökts substitut till klackar, chiquitas. Go shop.

Ciao!

WaKa WaKa VOGue

Jag har gjort det. Du har antagligen gjort det. Mina föräldrar gör det åt mig ibland. När vi själva gör det gör vi det av två skäl: För att se fashionabla ut eller för att insupa fashionabla bilder, för - mais non (och precis ungefär där, efter "en masse" och "très fou" - det sista tack vare denna film och ingenting annat, tog mina bristande franskakunskaper slut) - vi förstår inte ett dyft. Men de har ju Europas snyggaste omslag.

Jag pratar naturligtvis om franska Vogue.Vad jag egentligen vill upplysa era små fluffiga hjärnor, fyllda av Nicholas Kirkwood-skor och sommardrömmar, om är att vi nu kan slippa hela den biten. Vogue.fr has gone international. Anna Wintour må vara orolig, men jag är eld och lågor. Klicka in er här och ta del av den kontinentala modescenen. Ta chansen att klappa på exotiska designers som Haider Ackermann och Jean Paul Gaultier i deras naturliga habitat. Jag lovar att vara där - om än virtuellt, men i alla fall - vakandes över er. Vi gör detta tillsammans, girls.

However.

Presenting som nummer två denna fabulösa kväll - mina favorit-omslag. Från franska Vogue, alltså. Inte all-time, men nästan. Och nummer två på översta raden (från vänster) fick följa med trots att dne bara är hälften så bra som den bredvid, eftersom det faktiskt är det enda franska magasinet jag i skrivande stund vet ungefär vad jag har någonstans.Från vänster:

Augusti 2003: Så löjligt bra. Sophie Marceau är piffigast på stranden.
Mars 2009: Iris Strubegger i Chanels bästa pärlor.
November 2005: Modellmix i techni-color är hur hippt som helst.
November 2008: Vanessa Paradis rockar i rött.
September 2007: Jag kan ju omöjligen eskludera all leopard som finns att hämta här. Så Natasha Poly i djurmönstrat kommer jag alltid att ha en soft spot för.


Och, kan ni tänka er - medan jag klickade mig igenom hela nätet för er (och min egen) ögonunderhållning sprang jag på en samling way tjusiga 90-talsomslag som bara måste exponeras för er allihop.

Säga vad man vill om 90-talet, chiquitas - men fransmännen kunde fotografera omslag på den tiden.
Vad säger ni - smashing, eller vadå?

Vi ses där!

Ciao!

SHe MaKeS THe MeT HaPPeN

Om ni precis som jag följer tiotalet välklädda celebrities här är du precis som jag way medveten om att The Costume Institute Gala gick av stapeln igår. Det är naturligtvis aldrig ett enkelt galej, vilket gör det så fantastiskt mycket roligare att bläddra bland vimmelbilderna.

However. Sedan finns det ju vimmelbilder och vimmelbilder - och outfits och outfits. Och så finns det ju klänningar som får mig att hoppa högt i pur förvåning och en stor dos avundsjuka. Och beundran, såklart.

Mary-Kate, you do no wrong.

Vilket bombnedslag.

Klänningen kommer från The Row och är helt enkelt... Perfekt. Har jag rätt eller har jag rätt?

Vill du dregla över resten av alla fantastiska kreationer föreslår jag att du klickar här. Och stänger av telefonen i någon timme. Full koncentration rekommenderas.

Ciao!

FOR SuMMeR: DaNGeROuS BeLTS


Det osar åttiotal om sommarens skärp, chiquitas. Stora, guldfärgade och way hippa raringar vill jag omge min midja med för precis rätt vintage möter white trash with cash-look. Så jag bläddrade igenom nätet i jakt på någonting som påminde om ovanstående, och insåg att det var näst intill omöjligt.

Flickor - det är svårt att vara före sin tid.

Så, budgetkedjorna - skärp er och skärp till oss. We need you. Hur ska jag annars kunna känna mig piffig och crazily cool, utan att se trist ut? Precis.

Tills vidare får vi hålla till godo med sötnosarna nedan. Min personliga favorit är mittenskärpet.Från vänster:

1. Cowboy-coolt från Alexander McQueen.
2. Neon och reptilmönster. Kan knappast vara någon annan än Roberto Cavalli, girls.
3. Ungefär precis såhär - fast ännu mer... Spännande. Från Balmain.
4. The Devil wears... Ett rött lackskärp från Philip Lim, naturligtvis. Eller vad tror ni?
5. Pastell-reptil känns precis hur rätt som helst. Signerat Alexander McQueen.


Ciao!

G'S FOR GO GeT THaT GiVeNCHY


Givenchy tar begär till en ny nivå med väskan som vill se ut som nattklubbsljus i koskinn och nästan lyckas.


Jag behöver den här i mitt liv.

Mer än crossianter och kokosnötsvatten. Mer än värme om natten. Mer än... Ni vet - allt som är någorlunda viktigt här i livet. Som giftermål och släktingar och arbete.

Den här busungen spelar liksom i en annan division. Håller ni inte med?

Ciao!

TWO CaN KeeP a SeCReT iF ONe OF THeM iS DeaD

Sommaren står inför dörren och den har på sig rippade jeans, kitschiga juveler och kamoflage-mönstrat. Lite Angelina Jolie i Girl Interrupted. I alla fall behövs fårskinnskappan som hon har på sig när de smiter ut från sjukhuset helt klart.

Allt? Dammigt. I alla fall till färgen. Som en rip-off på en rip-off (som slutar i ett par off-rippade jeans). Och så lite Dallas-glasmour på det. Lite plastigt, lite fejk men ändå... Äkta. Och casual, såklart. Casual är naturligtvis det allra viktigaste. Hänger ni med?

Så tänkte jag se ut när sommaren knackar på.

För att citera en karaktär i tidernas tjusigaste film, Breakfast at Tiffany's (som i övrigt inte alls har med saken att göra, förutom när Holly's före detta man kommer för att hälsa på - hans kläder skulle passa in i ovanstående kollage): "She is [a phony]. But she is a real phony".

Jag är hemskt ledsen för att ni antagligen inte förstår ett dugg. Men tänk såhär: Solblekta pasteller, worn-out jeans och familjedraman om juveler. Så skulle filmen ha sett ut. Kostymerna får ni själva hitta på.

Ciao!

PReTTY FLY FOR a WHiTe SHiRT

Vad jag gör? Åh - chiquitas, jag äter äpplen i mina favorit-basplagg signerade tjusiga Zara. När jag sprang gata upp och gata ned i Nice insåg jag att jag inte hade en enda vit t-shirt att älska, så jag styrde mina wedges mot shoppingstråken. Prick en kvart senare kom jag ut med ovanstående, som helt enkelt är för perfekta för att uttrycka med ord.

På de två bilderna nedan är de bak och fram. Båda är hippt höga i halsen och med en rygg-urringning som är omöjlig att tycka illa om.


I college-aktigt tyg för 199 kronor.


Mjukt och följsamt. 179 kronor.


Som hittat och precis hur piffigt som helst.

Ciao!

i DON'T DO TOO MuCH TaLKiNG THeSe DaYSJag hoppas att ni fortfarande har det fantastiskt, för det har jag. Jag gör tusentals saker samtidigt men har kommit fram till att det passar mig som hand i kviltad handske at the moment.

Här får ni några av de highlights som en way uppbokad vecka har haft med sig i bagaget. Klicka igång några av låtarna, spana in mitt hippa bloggtips och spendera söndagen med att sola dig kolabrun i vårsolen.

Det är i alla fall precis vad jag tänkte göra.

Ciao!

THe DaiLY DaRK MaRKDe senaste dagarna har jag svirat runt som en annan huvudlös kyckling och försökt hinna med precis allting. Dansat nästan överallt, det vill säga. Bland annat här, när jag och alltid lika piffiga E lyssnade på balla Armand Mirpour. Så. Fantastiskt. Bra.

Om ni undrar.

However - när man ska göra det passar ingenting bättre än mina träklackade busungar från Zara. Mina everglowing partners in crime som aldrig slutar fungera, och som jag bokstavligen skulle kunna springa ett marathon i.

Nu fasar jag för den dagen de säger adjöken for good. Låt oss hålla tummarna för att det dröjer några nätter till.

Tischa: Marc Jacobs tillverkar t-shirtarna som aldrig dör. Den här är en lånad herrmodell som passar mig som hand i handske. Den pryds av Selma Blair som tjusig prickskytt, och jag är löjligt förälskad.
Spetslinne: Att blanda basplagg och spetsar är min melodi. Ärvd och, ni vet... Nästan vintage.
Strumpor: Signerade Falke.
Träklackar: Zara.

Ciao!

DaNGeROuS aNiMaLS

Jag kan inte låta bli att visa dessa bad boys för er, flickor. Bortse från the fishy flip-flops och rått-tofflorna och tänk er en i övrigt hipp outfit. Jag tror att det skulle kunna fungera. Kanske inte fågel-raringarna högst upp då, av praktiska skäl, men alla andra.

Inte? Well - det där är bara att vara très trångsynt.

Är du sugen på att göra ett försök? Jag lovar att stötta dig. Klicka hem Natacha Marro-snyggingarna längst ned här, och ta storstadsdjungeln med storm.

Ciao!

DO YOu eVeR DO THaT RaWR-THiNG?


Har alla haft en fin fredag? Smashing, chiquitas. Jag är långt ifrån frisk men way redo att ta mig an helgen. Och vad med är det som händer, egentligen? I'll tell you - sommaren är i stan.

Vi bor alltså practically på savannen (vilket är långt ifrån sant eftersom barbenta dagar hittils har lyst med sin ochica frånvaro - men hey, jag håller tummarna för snar förbättring), vilket jag firade med att gå ut som leopard. Jag hade en anledning, jag lovar. Jag skulle naturligtvis på studentskiva och dansa mig svettig långt in på sena natten. Jag kan garantera att katter helt enkelt har det roligare.

Get the look:


Tupera håret till oigenkänlighet (bered dig på att spendera kommande dag i duschen tillsammans med åtminstone en halvliter balsam) och svira ihop två bollar

Måla svarta katt-drag med en kajalpenna. Blunda och spraya hårspray (mais oui - på ansiktet. Gammalt make-up tip for make-up artists) för tjusig, hållbar finish

Blus:
Way lånad från snygga R. Tack, kära du.
Tights: Också lånade. Tyvärr. Från Monki.


Spinn dig igenom kvällen, strunta i skönhetsfläckarna och låt pälsen glänsa i månskenet. Go get them, tiger.

Ciao!

RSS 2.0