CaTCH YOuR DReaMS BeFORe THeY RuN aWaYHappy Friday - sötnosar. Idag pratar vi skor, och inte vilka avlagda tofflor som helst utan platåer med attityd från Topshop. Såhär ligger det till - med skor är det som med mycket annat att man inte sällan får precis det man betalar för. Mina Manolo-darlings har jag knatat gata upp och tjusiga aveny ned tillsammans med i way många somrar (och ibland vintrar också, när jag känt för att vara lite avant-garde och utmana snön på en tävling i viljestyrka). Å andra sidan är dessa busungar signerade ingen mindre än allas vår budget-bästis Zara Shoes. Om det har hållit för ösregn, sol och marathonlopp? Naturligtvis.

Så - vart vill jag komma med detta? Åh - ni vet. Man måste ju inte köpa sina skor på Jimmy Choo, om man inte vill... Eller, förlåt - har en tillåtande plånbok. Ingen människa med huvudet på skaft (som ni och jag) skulle göra någonting annat om de kunde. Men ändå. Vi kan ju låtsas att vi inte alls vill ha ett par Nicholas Kirkwood-skor i nattsvart lack, även om vi skulle ha råd.

Jag LOVAR att inte säga till någon.

Hursomhelst så kan vi ju tills vidare skutta in på Topshop och lägga vantarna på något av ovanstående helt fullfjädrat perfekta par. De i mitten är som et par Balenciaga-boots med klack och bättre prislapp. Om ni har några förslag på hur det kan bli bättre än så förtjänar ni något form av pris.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: felicia

hahha jaa! :D

2012-05-11 @ 21:08:15
URL: http://feliciamasalla.blogg.se/
Postat av: Sara

Snygga!

2012-05-11 @ 21:33:24
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Elin

Fyndade den på H&M för bara 150kr!

2012-05-11 @ 21:44:09
URL: http://elinlovisakarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0