TWO CaN KeeP a SeCReT iF ONe OF THeM iS DeaD

Sommaren står inför dörren och den har på sig rippade jeans, kitschiga juveler och kamoflage-mönstrat. Lite Angelina Jolie i Girl Interrupted. I alla fall behövs fårskinnskappan som hon har på sig när de smiter ut från sjukhuset helt klart.

Allt? Dammigt. I alla fall till färgen. Som en rip-off på en rip-off (som slutar i ett par off-rippade jeans). Och så lite Dallas-glasmour på det. Lite plastigt, lite fejk men ändå... Äkta. Och casual, såklart. Casual är naturligtvis det allra viktigaste. Hänger ni med?

Så tänkte jag se ut när sommaren knackar på.

För att citera en karaktär i tidernas tjusigaste film, Breakfast at Tiffany's (som i övrigt inte alls har med saken att göra, förutom när Holly's före detta man kommer för att hälsa på - hans kläder skulle passa in i ovanstående kollage): "She is [a phony]. But she is a real phony".

Jag är hemskt ledsen för att ni antagligen inte förstår ett dugg. Men tänk såhär: Solblekta pasteller, worn-out jeans och familjedraman om juveler. Så skulle filmen ha sett ut. Kostymerna får ni själva hitta på.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: sara

pretty little liars..<3

gud så härligt du skriver!! skrattar rakt ut åt dina underbara jämförelser och lustiga små citat!

tack för det!

2012-05-08 @ 18:58:09
URL: http://lea

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0