WaKa WaKa VOGue

Jag har gjort det. Du har antagligen gjort det. Mina föräldrar gör det åt mig ibland. När vi själva gör det gör vi det av två skäl: För att se fashionabla ut eller för att insupa fashionabla bilder, för - mais non (och precis ungefär där, efter "en masse" och "très fou" - det sista tack vare denna film och ingenting annat, tog mina bristande franskakunskaper slut) - vi förstår inte ett dyft. Men de har ju Europas snyggaste omslag.

Jag pratar naturligtvis om franska Vogue.Vad jag egentligen vill upplysa era små fluffiga hjärnor, fyllda av Nicholas Kirkwood-skor och sommardrömmar, om är att vi nu kan slippa hela den biten. Vogue.fr has gone international. Anna Wintour må vara orolig, men jag är eld och lågor. Klicka in er här och ta del av den kontinentala modescenen. Ta chansen att klappa på exotiska designers som Haider Ackermann och Jean Paul Gaultier i deras naturliga habitat. Jag lovar att vara där - om än virtuellt, men i alla fall - vakandes över er. Vi gör detta tillsammans, girls.

However.

Presenting som nummer två denna fabulösa kväll - mina favorit-omslag. Från franska Vogue, alltså. Inte all-time, men nästan. Och nummer två på översta raden (från vänster) fick följa med trots att dne bara är hälften så bra som den bredvid, eftersom det faktiskt är det enda franska magasinet jag i skrivande stund vet ungefär vad jag har någonstans.Från vänster:

Augusti 2003: Så löjligt bra. Sophie Marceau är piffigast på stranden.
Mars 2009: Iris Strubegger i Chanels bästa pärlor.
November 2005: Modellmix i techni-color är hur hippt som helst.
November 2008: Vanessa Paradis rockar i rött.
September 2007: Jag kan ju omöjligen eskludera all leopard som finns att hämta här. Så Natasha Poly i djurmönstrat kommer jag alltid att ha en soft spot för.


Och, kan ni tänka er - medan jag klickade mig igenom hela nätet för er (och min egen) ögonunderhållning sprang jag på en samling way tjusiga 90-talsomslag som bara måste exponeras för er allihop.

Säga vad man vill om 90-talet, chiquitas - men fransmännen kunde fotografera omslag på den tiden.
Vad säger ni - smashing, eller vadå?

Vi ses där!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Lillages spark i baken

sv: jaa det är ett superbra alternativ :D tack!!

2012-05-09 @ 07:19:21
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: sara

sv: tack så vääldigt mycket!

galet snygga omslag!!

2012-05-09 @ 07:31:43
URL: http://leatherandfeather.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0