no shirt, no problems

 
Visst - den personen som uppfann klackar; all men owe him a lot. Men vad händer när klackarna har trillat av, alla festgästerna gått hem och du ändå står där alldelles helt utan high-lighter på kindbenen och några större planer för natten annat än att gå hem, krama om din teddy-björn och önska att... Ni vet - Bakis-tabletterna från Apoteket faktiskt fungerade. Vilket såklart inte alls är troligt, och särskilt inte med tanke på den mängd Margaritas som du vände upp och ned på tills du fick socker i hela ansiktet och ilande tänder av isen igår. Vad händer då, då? När du får en av de där få men mycket viktiga moments of realization som talar om för dig att ingenting egentligen är snyggare än det du hittar hemma, och att ett par solbrända ben räddar precis allting. Släng in en cykel också, så klarar du precis allting.
 
Okej. Nu pratar jag strunt igen, men poängen är i varje fall att klackar alltid är second bäst. Det bästa är naturligtvis att bygga upp förväntningarna som får alla att förstår precis hur dashing du kommer att se ut när du byter strandsandalerna mot kvälls-dekadens, och då fungerar inget - absolut inget - bättre än den krispigt vita och förhoppningsvis icke kosmetikabefläckade herrskjortan.
 
Och det, mina kära vänner, är anledningen till att man bara är riktigt tjusig om somrarna.

För med heltäckande byxor blir krispigheten och löftet om doften av smaragdgrönt saltvatten in style of vilken riviera som helst bara... Beyond platt.
 
Jag älskar naturligtvis Filippa K's varianter, även om alla vet att alla skjortor (vita i synnerhet) bör vara courtesy of någon av manligt kön. Fråga din granne och din chef, och om allt annat går i stöpet har ju faktiskt nästan alla märken en herravdelning. Smit förbi Hermès och spruta någonting de Homme på kragen för bästa möjliga känsla och största möjliga självförnekelse. Var och en är sin egen lyckas smed, chiquitas.
 
För dagens inspiration står en way blasé Garance Doré, vars hippa hemsida ni hittar här.
 
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Julia

Underbar bild. PRECIS så man ska ha skjortan!

2013-04-03 @ 22:47:20
URL: http://ytligtgemytligt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0