CLOSE BUT NO CHANEL

 
OH BOY (BAG). På senare tid har jag insett följande: En Chanel-väska är något som varje respektabel fashionista behöver i sitt liv. Att förvara Chanel-läppstift (om jag någon gång skulle lära mig att använda dem kontinuerligt), övertrasserade kreditkort och tändsticksaskar från flotta hotell i, som minnen av somrar som typ aldrig tog slut och champagneflaskor stora som Brangelinas dotter/son/something in between (hey – I'm not judging. Jag tror att hen bara inväntar anletsdragens fulla utveckling, för att sedan kunna välja det mest passande könet och officiellt bli världens absolut mest attraktiva person). 
 
Strax efteråt insåg jag även detta: Chanel har höjt sina priser, vilket gjorde det som tidigare var très omöjligt snäppet mer onåbart. Mest eftersom jag behöver den där terracotta-färgade heldressen från den-och-den-butiken, utsvängda jeans som sitter beyond tajt över mina snart bikram-modifierade spiror samt åtminstone en ny stråhatt. Jag kan liksom inte spara ihop 35.000 och lägga alltihop på en väska. I alla fall inte precis just nu. Man måste ju tänka på mojitos-kassan, för Guds skull. Girls – jag vet att ni förstår.
 
However! För några månader sedan landade ovanstående badboy i butik. I en Zara-butik, närmre bestämt. Undertecknad blev alldeles virrig, darrig, stirrig men talades strax tillrätta av undertecknads way personliga assistenter som sa typ "VET du hur dålig kvalitet det är på Zara-väskor, Mathilda? VET du?" och sedan gick vi och drack grönkålssmoothie på Juiceverket och jag glömde bort allting.
 
Och nu då? Jo, nu har jag beställt min låtsas-Chanel i tvättäkta läder över nätet och jag ångrar ingenting. Eftersom jag var framme och nöp i den när en långbent sak strosade förbi med den, grå filthatt och Chanel-sneakers häromdagen insåg jag att mitt liv tyvärr skulle gått alldeles åt skogen utan den.
 
Och det vill vi ju för allt i världen inte.
 
Shoppa reptilsötnosen med underbart chunky kedjor och utsäkt fluffighet i läderkuddarna HÄR
 
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0