BaNGeD OuTJag kan en massa saker, chiquitas. En massa saker - I tell you. Jag kan trippa runt stan i jättehöga klackskor, blanda en och annan hipp fruktdrink och pladdra på om just precis ingenting tills ni smäller ihop era söta små laptops, ger mig ett virtuellt up yours (jag vet - ni skulle aldrig göra det, men i alla fall) och svirar iväg på egna äventyr. Vad jag inte kan är att hålla på med samma monotona rörelser en hel eftermiddag. Därför får den enda busungen jag fick till efter detta leva solo tills vidare. Den ska få en kulört kompis as soon as possible, men... Inte nu.

Och vet ni vad? Det (armbandet, alltså) har inga problem med att leva ensamt. Det tronar way tjusigt på min underarm (très högt upp för det blev en aning... Långt) och känner sig smashing. Vem det än var som sa att less is more hade bara sådan koll.

Plus att det finns andra armbandstyper och tjusiga smycken. Som Maria Nilsdotters Bang Bang-baby. Som det ju egentligen skulle handla om här idag, eftersom ni som jag säkert också har packat ned alla trassliga pärltrådar tillsammans med förra säsongens illasittande Cheap Monday-jeans (snabbt sidospår och note to self: Spana in Cheap Mondays nuvarande kollektioner. Finns säkert en hel del att hämta, och jeans som kostar under femhundralappar känns bara som the gift that keeps on giving).

Så - hemmaknåp i all ära men när det kommer till kritan är guld ändå alltid guld.

Och det som glimmar kan faktiskt bara vara invävd silvertråd.

Och då blir det inte så väldigt roligt. Är ni med? Amazing.

Pallra era wedgeheels hitåt och go shop.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: sara

jättefint!

2012-04-27 @ 16:16:01
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Sinsiii

awsoome!

2012-05-02 @ 19:31:34
URL: http://theretrofashionista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0