Hitta mig här i sommarLite ärligare. Lite mer jag.

Ni måste inte, såklart. Men om ni vill.

HÄR.

Ciao!

it's not my first rodeo

Minns ni detta? Pretty little liars-inlägget (som en av er faktiskt kom på att det skulle kunna kallas, men jag minns inte vem - även om jag självfallet är très tacksam - så vi hoppar över det just nu) där jag förklarade min sommarstil. Visst minns ni väl det?

Jag och ELLE UK-stylisterna måste ha tänkt i samma banor, för detta Georgia May Jagger-reportage gör mig både knäsvag och svimfärdig. Jag ger det två entusiastiska tummar upp och påminner mig själv om att det aldrig kan kännas fel att klä sig såhär.

Bild två är... Perfektion. På riktigt. Och då vet jag också att jag inte sällan höjer editorials till skyarna, men detta är på många sätt annorlunda eftersom jag redan innan detta landade på min skärm hade tänkt i nästan samma banor. Det bara måste vara ödet.

Ciao!

i love my dog as much as i love youNej. Det är inte riktigt sant. Jag antar att jag älskar denna fashionabla vovve långt mer än någonting annat just nu. What's not to love, liksom? Möjligen är det inte en klänning för alla (kattälskare, till exempel) men jag råkar se den som Guds gåva till... Oss shoppinggalna flickor som i hemlighet har haft gult som favoritfärg ända sedan vi var små och målade (till resten av familjens très stora förtret) alla väggar i rummet solgula.

Tillsammans med hipp plast-ögonskugga blir min första dag utan skolplikt beyond färgglad.

Solglasögon: Ray Ban-lookies av oklart ursprung.
Klänning: Från en way random men hesmkt tjusig boutique (det är okej att kalla butiker för boutiqer om de är belägna i Frankrike) Nice.
Skor: Världens högsta klackar är signerade Footlight.


Och mer, då? Solen skiner. Gå ut, drick islatte och... Be good. Or don't. Det är valfritt, men jag litar på er.

Ciao!

we can't even think of a word that rhymesThere's more to come, men detta kan ni alltid vila era söta små ögon på meanwhile. Är det inte en alldeles fantastisk dag? Solen belönade tre år av way hårt slit med full närvaro hela dagen, ända tills vi lyckligt dansade hem nästa morgon med regnvåta mössor och... Ni vet - trötta fötter.

Jag är fånigt lycklig.

Ciao!

school's out completelyTusen gånger förlåt för att jag inte har tid med er, men ni får ha överseende. Vad jag har gjort? Åh, tagit studenten. Naturligtvis.

Jag har haft en så butt-crazy fantastisk vecka att jag inte vet vilken klackad fot jag ska stå på. Istället går jag omkring med ett löjligt leende på läpparna och konstaterar att sommaren är underbar.

Vill ni se bilder? Jag visste väl det. Jag lovar att leverera dem innan ni hinner säga "För många glas champagne" eller klappa händerna tre gånger i följd.

Klänningen ovan är en av många way smashing studenpresenter och jag måste säga att den är dödligt dandy. Det syns inte nu, men den pryds av en rökande chihuahua (det kan mycket väl vara en corgie också, men en corgie vet ingen människa hur den ser ut så det spelar ingen roll) som mest liknar Iris Apfel. Om jag gillar den? Dears - jag älskar den.

Med hopp om snart återseende.

Ciao!

WHeRe WeRe YOu WHeN We WeRe GeTTiNG HiGH?

I sommar när jag kommer tillbaka till den soligaste staden i världen (Nice, alltså) ska jag åka rullskridskor längs med Promenade des Anglais.

Sedan avslutar jag med kokos-milkshakes på stranden.

Ciao!

aWeSOMe PeOPLe HaNGiNG OuT ON THeiR OWN

Några bra anledningar till varför jag borde gå ut ikväll:

Imorgon ska jag måla sneda bokstäver på lakan, som ska hänga på vårat studentflak. Det är alltså positivt om jag har sovit för lite, eftersom mina initialer och träffsäkra slagord kommer att få rätt lutning. Jag ska skriva gräsligt.

Det är onsdag.

Det finns absolut ingenting annat att göra.

Jag har redan sett alla filmer (nästan) av Hayao Miyazaki (ja - jag älskade obviously Ponyo).

Jag har redan festklänning på mig (linnetyg är respektabelt för kvällsaktiviteter om det är figursytt).

Det är fortfarande ganska ljust ute.

Det är onsdag.

Call Me Maybe spelas på radion (in other words måste jag as soon as possible uppsöka annan plats att vistas på. Och med as soon as possible menar jag innan refrängen börjar).

Det är onsdag.

Convinced? Jag trodde väl det. Problem är att mina vänner uppenbarligen anser det onödigt att skaka någonting annat än Tropicana-paketet när solen går upp (även om jag är tveksam till att de äter frukost så pass tidigt) imorgon.

Snälla - allt innehållande fruktkött bör blandas med Campari (observera min lätt oseriösa framtoning - ett glas Ruby Breakfast, Tropicanas variant med blodapelsin, får mig alltid på gott humör).

Och angående inläggets rubrik syftar den naturligtvis till den här underbara hemsidan. På vilken du knappast lär hamna för ha druckit så mycket C-vitaminer, om vi säger så.

That's all.

Ciao!

HeY, BaBY KaTeKate Moss är tveklöst ett oslagbart bombnedslag. Om någon hade talat om för mig att detta inte alls var ett nittiotalsreportage utan alldeles nyproducerat hade jag nickat, tackat för titten och gått för att leta mig blodig efter både sidentoppen och klänningen.

Ciao!

FReSHLY SQueeZeDresize image

Igårnatt sov jag tre och en halv timme hemma hos snygga K. Eftersom jag stegade upp ur sängen klockan sju på morgonen (efter att nästan fyra timmar tidigare ha skakat rumpa till Rock you like a hurricane i en taxi) var det i ett sömnigt töcken jag plockade fram någonting bärbart (förhållandevis lätt, due to min goda smak vad gäller vänner och således K:s goda smak i klädväg). Lyckligtvis föll valet på dessa bad boys till kostymbyxor.

Som vanligt. Uppenbarligen bär jag ingenting annat än mönstrade, multikulörta eller simpelt svarta byxor nuförtiden.

De sätter världar i gungning och jag är way avundsjuk.

Idag ska jag spraya mina initialer på vita lakan och försöka förstå att jag slutar skolan för gott snart. Bang.

Tröja: Mari Philippe
kan basplagg. Den här har en vad jag kallar ultimat ringning, och om ni följer mina äventyr frekvent (vilket ni naturligtvis gör) vet ni att om det är någonting jag värderar högt är det ett tjusigt dekolletage-parti.
Byxor: Bekvämt och piffigt på samma gång. Från Oasis. K - jag behåller dessa ett tag.
Väska: Salvatore Ferragamo i orange-knallig kulör. Gör varje tisdag till ett dagslångt galej.
Skor: Högklackat signerat Footlight.


Ciao!

STReSSeD, DePReSSeD, WeLL DReSSed

...Var temat på den sista klasskivan. Jag ändrade mig i sista sekunden från röd klänning med slits (av oklara skäl, men jag antar att jag får make it up to min vintage-kompis snarast) och svidade om. Valet föll på svarta byxor och min nya favoritskjorta.

Här ser ni mig beyond stressad, möjligen inte överdrivet deprimerad men i alla fall très välklädd.

Sminket? Det åkte på senare, med ett ölglas i ena handen och en rougeborste i den andra. Jag och E gjorde ett något speciellt kvartershak till vår privata skönhetssalong. Klart underskattat upplägg, om ni frågar mig.

Och löftet om outfitbild med tightsen? It's on its way. Det är bara det att allt händer samtidigt. Känner inte ni också så, chiquitas? Visst solar ni er i halvmolnigt väder, dricker kaffe på uteserveringar och dansar? I thought so.

Halsband: Lånat av R och ursprungligen från H&M. Om ni undrar fungerar halsband under skjortkrage fortfarande. Punkt.
Skjorta: Max Mara, naturligtvis.
Byxor: Mina favorit-partners in crime från ZARA Basic. Går till precis allting. Så... Bara köp ett par svarta, utsvängda byxor imorgon, flickor. Bara gör det.
Skor: Manolo Blahniks som har varit mina följeslagar sedan jag... Ni vet - började gå i klackskor (egentligen innan dess också) och fortfarande är oslagbara.


Ciao!

SeXY, SaSSY STONeFaCeDNej - chicas, jag har inte glömt er. En outfitbild kommer (och ännu en, eftersom samma smashing skjorta som ni kan dregla över nedan åkte på igen, fast nu som party-stass)... Snart.

Jag har så mycket att göra, förstår ni. Fantastiskt busy, men eftersom allting är roligt så går det bra ändå.

Ikväll är jag stressed, depressed but very well drssed i svart och blått. En färgkombination som länge var faux pas. Ser jag ut som om jag bryr mig?

Tills vidare kan ni väl drömma om den här skjortan från ZARA som kommer i butik den här månaden. Jag bara dör på alla plan.

Ciao!

WHaT'S NOT TO LOVe?Inte mycket, kära ni - inte mycket. Detta är vad jag kallar skräddad världsklass. Jag känner mig redo att ta denna måndag med storm iförd ny skjorta från Max Mara som bara... Gör mig riktigt lycklig.

Material possessions will make you happy. Take it from me.

Nu ska jag svira in till stan för att äta lunch, klämma på alldeles för sweet godbitar på Topshop och njuta av att ha fri lektid hela dagen.

Ikväll blir det dock åka av. Jag ska på skiva (vad annars? jag frågar mig själv - gör jag någonsin någonting annat nu för tiden?) med det ypperliga temat "Stressed, depressed but well dressed". Troligtvis det bästa av dem alla. Möjligen inviger jag mina vita kostymbyxor och omöjligen går jag hem innan solen har gått upp.

Och mer? Jo - bättre outfitbild utlovas. Jag har matchat min blå busunge med mönstrade tights som ni bara måste få vila ögonen på en stund.

Ciao!

PaRTY iN PeBBLeD LeaTHERGivenchy Black Pebbled Leather Heel. Det blir nog helt enkelt inte mycket bättre än såhär.

På riktigt, alltså.

Vad jag saknar är en nätt platå för att underlätta dansanta nätter. Men man kan ju inte få allt.

Ciao!

CaLL Me KSuBiKsubi backstage under australiensiska modeveckan.

Looking pretty freaking fabulous to me. Eller vad säger ni?

Wet-look-frisyrer kan vara det absolut hippaste jag vet.

Ciao!

TODaY'S TOMBOY

På söndagar borde ingenting få sitta särskilt tajt, vilket passar mig perfekt. Jag plockade upp en minst sagt fantastisk sidenskjorta från Max Mara (ni kommer att svimma av begär när ni ser den, take it from me) som jag lovar att showa off snarast möjligt, iförd mina bästa byxor med pressveck. För att ta udden av min transparenta topp (och av praktiska skäl - solen på bilderna ovan var framme i omkring fyra très hektiska minuter) draperade jag en hoodie över axlarna. En av mina bättre idéer.

Nu drömmer jag om brighter days samt håller tummarna för att ni mår fantastiskt, flickor.

Solglasögon: Tendance.
Hoodie: En perfekt polare när regnet står som spön i backen. Från Tommy Hilfiger.
Transparent topp: Gammal som gatan, med bortklippt lapp. Förlåt.
Linne: Peak Performance. Jo - verkligen.
Byxor: Sannolikt ett av mina bättre köp eftersom de verkar spendera mindre tid på hyllorna än något av de andra plaggen i min garderob. Från Monki.
Väska: Arthur&Aston.
Skor: Lackad perfektion från Rizzo.


Conclusion? Jag behöver fler solglasögon, som jag faktiskt använder.

Ciao!

BeDROOM COSTuMe

Hur mycket älskar man inte bara denna fantastiska kreation signerad Second Day? Jag kan lova er att jag hade stor separationsångest när jag (due to att den är omöjlig att bära eftersom ringningen är djupare än... Mycket annat) hängde tillbaka den på galgen och tog ett tårfyllt farväl.

Tack för att ni stöttar mig i denna svåra tid, chiquitas.

Okej - skämt åsido. Jag lär överleva. Men varje gång jag vill matcha mina vita kostymbyxor med någonting kommer mina funderingar att vandra iväg åt det här hållet. Tror ni förresten att det går att tillverka någonting liknande, fast med en lite mer försiktig design? Så att man faktiskt kan bära den utomhus (även om jag nog hoppar över den på familjemiddagarna också).

Jag ska undersöka saken.

Ciao!

i'M NOT MuCH iNTO HeaLTH FOOD, i AM iNTO CHaMPaGNeIngenting gör en lördag mindre grå som allas våra tidlösa favorit-bombnedslag Kate och Naomi.

Oh, nineties...

Ciao!

i SuPPOSe YOu THiNK i'M VeRY BRaZeN OR TRèS FOu

What's up, chiquitas? Jag svängde mina grå mockaklackar i takt trots regnväder igår kväll. Och piffade upp det hela med en svart klänning som requires some serious swag eftersom den ser så seriös ut.

Först sprang jag på studentmottagning och kände mig très fou i väldigt vågad urrigning. Som tur var hade jag en gammal födelsedagspresent från hippa R (en Marc Jacobs-scarf med röda pussmunnar) i väskan och kunde fortsätta kvällen lite mer... Ni vet - passande.

Scarfen åkte av några timmar senare när vi skålade in det way hippa DJ-kollektivet Yamarill. Då kändes det tjusigt att bära urringat och nattsvart.

Klänningen plockade jag upp i Rom eftersom den har allt en perfekt klänning ska ha, är flera decennium gammal och satt som om den skulle vara skräddad för mig. Jag, som alltid har haft en svag pukt för spännande dekolletage-partier (vi pratar textilmässigt, här - flickor) lät den få en plats i min hall of fame, men har haft svårt att hitta rätt tillfälle att ta med den på äventyr. Igår hände det och jag tror att vi kommer att få en fantastisk sommar tillsammans.

Skorna är signerade Miss Selfridge och borde snarast få en matchande väska att spendera dagarna med. Grå mocka är troligen världens mest ultimata material.Ciao!

WHeN YOu'Re WORRieD CaLL Me, i'LL MaKe YOu HaPPYDon't worry, be happy - chiquitas.

Idag svirar jag as told runt i blockmönstrat och svart vilket är helt och hållet i linje med min nya klädstil (som naturlgtvis inte är särskilt ny, men i alla fall). Simpelt är mitt ledord eftersom jag har tröttnat på färgade fransar. Jag vill ha monokroma, spetsiga kanter med oväntade detaljer och... Ni vet. Svartvit färgskala.

Jag har shoppat kavaj och byxor (spana in det inlägget här och stilla er nyfikenhet) och är nu redo att ta världen med storm. Starting tonight när jag kommer att se ut som om jag ska på begravning i årets utan tvekan tjusigaste vintage-klänning.

Vilket är way passande, eftersom jag ska...

Rave to the grave.

Jag måste vara den mest klockrena bloggerskan på marknaden.

Jacka: Min fashionabla mormors avlagda sötnos som jag igårnatt till exempel matchade med ABBA-utstyrsel. Jag gick på skiva och temat var ett très parallellt disco-universum där vis kulle dansa oss svettiga i självlysande kläder. Ungefär. Jag tycker personligen att jag gjorde det mycket bra. Om jag var hipp? Mer än någonsin.
Topp: Art deco-fierce från H&M Trend. Tack för lånet, E.
Byxor: Zara Basic kan svart linnetyg.
Väska: Karen Millen när Karin Millen gör basväskor i svart läder som bara Karen Millen kan.
Boots: Mina älskade favoriter från Footlight.


Ciao!

WHiTe ON BLaCK

make animated gifs

Okej - visst. Vi kanske inte ser ut som om vi just klivit av planet efter en way spirituell spa-weekend, men vi är i alla fall välklädda. Vi, i detta fall jag, sportar denna gråa och hemskt regniga fredag ingenting annat än blockfärgat färglöst. Det är E's busunge och jag bara älskar den. Den är signerade H&M Trend men osar precis lagom mycket Jil Sander (aldrig, aldrg, aldrig fel).

Man kan ju knappast göra annat.

Jag hoppas att ni allihop njuter av er fredag och inte hänger läpp bara för att det regnar. Jag utlovar en dagens outfit som är precis lika färglös som denna skräddade överdel, innan jag svirar iväg för att fira studenter och invigningar av DJ-kollektiv.

Ciao!


RSS 2.0