DID YOU SLEEP WELL LAST NIGHT?

 
TUNE IN. I mina öron dena snöiga fredagsmorgon, samtidigt som jag dukar upp hemgjord granola i glasburkar med fingeravtryck på bland färska liljor och brudslöja: Gone Girl av Lola Kirke. Hennes syrra Jemima har regisserat videon som gör saker med mig och säkerligen med er också.
 
Happy Friday, flickor. Köp en korg och lägg böcker i den, stek pilgrimsmusslor och servera någon du älskar, ta snälltåget förskräckligt långt norrut eller gör upp med din barndom och släng alla dina gamla mjukdjur. Jag väntar på dig när du är klar och då ska vi ha riktigt, riktigt roligt.
 
So long!

HERR MAURITZ GOES HERR MEGATRÅKIG

En väska som Kate Moss skulle kunna slängt lite nonchalant över axeln på sena 90-talet.
 
STRAPS ON STRAPS ON NOTHING. Nå. Medan jag räknar dagarna till sommaren, tillverkar city yoga bags med stjärntecken-mönster, drömmer om Paris (oui, jag och tre av mina favoritpersoner styr kosan mot mandelcrossianternas förlovade land för en drink för mycket på Hotel Costes och lunch i solen på Café La Favorite) och simply försöker deschiffrera vad livet har i sin linda åt mig (och oss allihopa) kan jag ju lika bra underhålla er med min charmiga men aningen monotona stämma.
 
Idag tänker jag på H&M Studios nya kollektion som först fick mig att undslippa en mycket diskret hickning, när jag spottade bilderna på H&M:s startsida. Så roligt, tänkte jag. Men efter att ha scrollat längst den närmast oändliga smygtitten (visningen går av stapeln om drygt sex dagar och detta ska väl få mig, er och typ Jeanne Damas varför hon nu skulle bry sig, att känna någon form av habegär och nyfikenhet) kände jag något i stil med: jaha.
 
En helt vanlig kollektion som möjligen är speciellt medioker, där någon har hittat ett sjukt långt snöre och mer eller mindre gått loss. Utsvängda stickade byxor? Really? Med nyckelringsdragkedja? Väldigt 2015 hos valfri local influencer, eller som något man hittar i sådana där skumma, dammluktande butiker i gallerior som säljer alltför tunna pälsvästar och vad som helst med strass. Men visst. Väskan med röda band är snygg, det får vi ändå ge dem, flickor. Vissa skor var också rätt okej och affischerna kändes en smula Totême, vilket tveklöst är positivt även om hela idén känns lite lättköpt.
 
Annars? Mais non. Men visst, kanske gick alla bra skisser till Arket för att trösta dem efter den där branden. I så fall: kudos to you.
 
Ciao!

RSS 2.0